De beste filmene med hunder i hovedrollen

Hunder er mange menneskers beste venner, og det er ikke rart at det finnes mange filmer der disse søte skapningene står i sentrum. Her kan du lese om noen av de beste filmene med hunder i hovedrollen, som gir deg muligheten til å kose deg med din firbente venn mens du nyter en god film!

Hva er de beste filmene med hunder i hovedrollen?

Mens du ser på film kan det være en fin anledning til å spille litt bingo, og om du ikke kan så mye om det kan du lese mer om hvordan du deltar her. Bingo har en lang og god tradisjon i Norge.

Det er mange fantastiske filmer som har hunder i hovedrollen, og det kan være litt vanskelig å komme med en liste over de beste. Men her er noen av våre favoritter:

1. Benji (1974) – En klassisk barnefilm om en liten hund som blir bortført, og må reddes av sine to nye venner.

2. Hachiko – En film om en japansk Akita-hund som ventet på sin eier hver dag på togstasjonen, selv etter at eieren døde. Denne filmen fikk veldig gode anmeldelser, og den berører virkelig hjertet.

3. Beethoven (1992) – En komedie om en familie som adopterer en New Foundland-valp, og må takle alle de utfordringene det medfører – inkludert den store hundens forelskelse i naboens datter!

4. Turner & Hooch (1989) – En morsom politifilm der Tom Hanks spiller mot en slags “sleipe” Dogue de Bordeaux-hund ved navn Hooch.

5. Marley & Me (2008) – En varm og følelsesladet film om et ektepar som adopterte en labrador retriever som heter Marley, og de mange utfordringene de må takle opp gjennom livet.

6. White Fang (1991) – En animert film som er basert på Jack London sin klassiske bok om en villsau som blir venner med en slags hvit ulv, og deres eventyr sammen.

Hvilke fordeler har en hundefilm?

En hundefilm kan gi oss en følelse av felleskap og vennskap, samtidig som den underholder oss. Ofte er det en hund i sentrum av historien som fremstår som et positivt tegn, noe som kan motivere oss til å ta vare på våre egne kjæledyr. I tillegg kan en hundefilm vise oss hvordan hunder virkelig er – deres personligheter, deres instinkter og deres lojalitet.

Ulemper ved en hundefilm

En hundefilm kan være en morsom og hyggelig film, men det er noen ulemper med dem også. For det første, hvis du ikke liker hunder, vil du sannsynligvis ikke like en hundefilm. For det andre, selv om du liker hunder, kan det være litt for mye fokus på dem i en slik film. Dette kan gjøre at filmen blir mindre interessant for deg.