Spill med hunder i hovedrollen

Det er ingen tvil om at vår trofaste følgesvenn har spilt en viktig rolle i både filmer og spill, men utvalget der de får hovedrollen er fortsatt begrenset. Nå vil riktignok de fleste som har vokst opp på 90-tallet huske Lasso og de andre superstjernene på fire bein, men i nyere tid har disse mistet litt av rampelyset.

Heldigvis er dette ut til å endre seg, og våre firbeinte helter har igjen fått den plassen de fortjener. I denne artikkelen skal vi derfor se nærmere på noen spill som bringer oss nærmere våre firbeinte.

The Dog House

Vi starter denne listen med et spill som ikke har én, men fire firbeinte hovedpersoner! Dette høres kanskje rart ut, men vi snakker selvfølgelig om The Dog House Casino. Dette er en morsom spilleautomat utviklet av Pragmatic Play hvor pugs, rottweilere, en shishu og ikke minst en dachs.

Spillet er fylt med morsomme lydeffekter og muligheten til å vinne fristende gevinster på hvert spinn. Skal du først ta turen til hundehuset, så kan det jo være greit at man øyner noen heftige gevinster? Ta utfordringen i dag og se hvilke bisker som tar deg et steg nærmere din neste gevinst.

Far Cry 5

Nå er riktignok ikke Fary Cry 5 et rendyrket hundespill, men det er historien om deg og din følgesvenn Boomer. Du kan nemlig tilegne deg følgesvenner gjennom spillet som dermed får en viktig rolle for historien din. Føler du deg eventyrlysten kan du riktignok få en fjelløve eller bjørn i stedet for Boomer, men vi følte at en hund kanskje ble det mest naturlige valget her.

Spillet er som en del av Far Cry serien utviklet av Ubisoft. Kanskje er det nettopp dette som har gjort spillet så utrolig populært, men vi har en forkjærlighet for nettopp open-world spill. Vil du begi deg ut på eventyr vil dette være et spill som rett og slett blir vanskelig å legge fra seg.

Phogs

Selv om vi ikke er helt sikre på hvordan vi skal beskrive hva den skapningen vi kontrollerer i dette spillet er, så er spillet uansett svært festlig. Vi blir rett og slett kastet inn i en fascinerende verden laget av Bit Loom Games på tvers av konsoller. Spillet benytter seg av en festlig tegneseriestil som gjør at dette spillet rett og slett skaper god stemning.

Det er også en stor bonus at spillet er tilgjengelig på tvers av konsoller, så her kan du spille Phogs uansett om du har Nintendo Switch, PC, PS4 eller Xbox One.

Oppsummering

Det finnes en rekke spill der hunder har fått tildelt en verdig rolle og i denne artikkelen har vi sett nærmere på noen av dem. Dette sørger for at man enkelt kan ta kontroll på sin beste, firbente venn og dermed sette ut på nye, spennende eventyr. Mange av disse spillene vil friste både store og små, så her kan du raskt finne gode muligheter for underholdning når været ikke tilsier utendørsaktiviteter.